Voor ieder wat wils

Voor ieder wat wils

In de Rijckevorsel zijn, naast de reeds verkochte penthouses, 5 verschillende types appartementen gerealiseerd, die op elke verdieping vertegenwoordigd zijn. deze 5 types vertegenwoordigd. Dit biedt u niet alleen keuze in appartement, maar ook in ligging wat betreft bezonning, uitzicht en hoogte.

Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, 2 of 3 slaapkamers, alsmede een badkamer met inloopdouche, ligbad en 2e hangend toilet. De keuken is casco, hierin kunt u dus nog uw eigen keuze maken. Bovendien hebben de woningen, naast een ruime berging in de woning zelf, een berging op de begane grond of 1e verdieping. Ook aan het parkeren is gedacht, elke woning heeft een parkeerplaats op het terrein of in de garage. Deze kunt u kopen of huren. Bovendien zijn er nog extra plaatsen te koop of te huur op een overdekt parkeerdek.

De kozijnen in de woning zijn bijna verdiepingshoog. Hierdoor kunt u optimaal van het uitzicht genieten en ontstaat een lichte woning. Het bovenste deel van de glaspui in de punt van de woonkamer kan bovendien geheel geopend worden. Zo ontstaat als het ware een balkon. Deze ruimte kan bovendien optioneel eenvoudig worden afgescheiden tot een serre.

Duurzaam, comfortabel en veilig

Bij de bouw is gebruikgemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor een hoog afwerkingsniveau is bereikt. Er is extra aandacht besteed aan het comfort, bijvoorbeeld door het toepassen van een zwevende dekvloer. Deze vloer zorgt niet alleen voor extra warmte-isolatie, maar ook voor een goede geluidsisolatie. Uniek aan het gebouw is bovendien de warmtevoorziening, deze komt tot stand door het gebruik van grondwarmte.

De woningen zijn, op de rolstoeldrempels van het toilet en de badkamer na, dorpelvrij en dus levensloopgeschikt en tevens geschikt voor mindervaliden. U kunt dus lang in uw appartement blijven wonen.

Ook aan uw veiligheid is gedacht. Het parkeerterrein en de garage zijn beveiligd middels een pasjessysteem, slagbomen en een speedgate. De entree is beveiligd middels cameratoezicht en natuurlijk is uw woning voorzien van een videofoon (te gebruiken om de hoofdentree te openen en de slagboom van het parkeerterrein voor bezoekers) en rookmelders.